Logo

Banan stegt med rom og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker banandessert - hvor bananer steges sammen med rosiner og rom. Pynt gerne retten med mandelflager og server med vaniljeis.

40 g rosiner

4 spsk rom

4 stk banan, rå

4 spsk sukker

1 tsk oliemargarine

0,5 tsk kanel

1 spsk mandelflager

200 g vaniljeis


Lad rosinerne trække i rom i ca. 30 min.
Skræl og halver bananerne
Smelt sukkeret på en pande. Når sukkeret er gyldent tilsæt fedtstof
Læg bananerne i karamellen og steg dem ved svag varme på begge sider
Tilsæt rosiner, rom og kanel og varm desserten igennem
Anret bananerne på fire desserttallerkener, pynt med mandelflager og server med vaniljeis

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her