Her er en dessert, som du kan blive berømt på: varm ananas, karamelliseret med honning og serveret med is
1 lime (økologisk)
2 spsk honning
¼ tsk stødt ingefær
1 kvart ananas (ca. 400 g)
12 ananaskirsebær (physalis)
2 spsk smør
citronsorbet
4 træspid.
Riv skallen af 1 lime og pres 3 spsk saft ud.
Rør begge dele med 2 spsk honning og ¼ tsk stødt ingefær.
Ananas skrælles, den hårde stok fjernes, og frugten skæres i 1,5 cm tykke stykker.
Ananaskirsebær pilles ud af deres hylstre.
Frugtstykkerne stikkes på 4 træspid.
Smør varmes op på en stor pande.
Spiddene steges gyldenbrune i 3-4 minutter på hver side.
Honningblandingen hældes ved og koges hurtigt op.
Spiddene serveres i honningsaucen.
Citronsorbet passer fint til.
--