Logo

Ananas-chokoladedessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
1 spsk flormelis
250 g mørk chokolade
½ dl ananassaft
½ liter piskefløde
1 stor dåse ananas
 
Æggeblommer og rørsukker røres godt.
Smelt chokolade med ananassaft og bland dem i "blommerne".
Pisk fløden, og bland den i.
Til sidst blandes ananas, skåret i småstykker, i.
Desserten hældes i en glasskål.
Serveres kold, evt. med flødeskum til.


Tips: Kan laves dagen i forvejen; det bliver den faktisk næsten bedre af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her