Logo

Æbler med chokoladeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 Personer

2 saftige æbler
2 cl æblebrændevin
50 g bitter chokolade
1 ½ dl piskefløde

Skræl æblerne, del dem i kvarte og tag kernehuset ud. Skær dem i tynde skiver på den lange led. Anret æblestykkerne på desserttallerkner og stænk med spiritussen. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt i en lille skål over vandbad. Pisk fløden til skum og vend den smeltede chokolade i. Fordel chokoladeskummet over æblerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her