Logo

Sandkage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mormors sandkage, som mange af os husker fra barndommen. Sandkagen er bagt med rismel, kartoffelmel og hvedemel.

 

# Ingredienser

250 g smør

200 g sukker (2 ½ dl)

4 æg (størrelse 5)

1 dl fløde (13% eller piskefløde)

100 g hvedemel (1 ½ dl)

100 g kartoffelmel (1 ¼ dl)

100 g rismel (1 ¼ dl)

reven skal fra 1 citron

 

* Tilberedning

Rør blødgjort smør og sukker godt sammen.

Rør æggeblommerne i en ad gangen og rør fløden i.

Bland de tre melsorter og kom reven citronskal i.

Pisk æggehviderne sti­ve.

Rør melet i og derefter de piskede æggehvider.

Kom dejen i en smurt sandkageform og bag kagen ved 175°C i godt 1 time.

Prøv at stikke i kagen med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her