Logo

Macaroni met ham

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Macaroni met ham


Når man næsten ikke orker at tænke på mad, men så nemt slipper I ikke! Under et besøg i Bogcafeen fandt vi en opskrift. Den så så spændende ud, at vi iler med at bringe den. Nu skal vi nemlig til at lave mad på udenlandsk!

Retten er beregnet til 4 personer med den angivne mængde ingredienser.


200 g macaroni eller båndnudler

1 pk spinat (hele blade) eller broccoli

2 spsk smør

salt og peber

reven muskatnød

300 g kogt skinke 


Sauce:

2 skalotteløg

1 spsk smør

½ spsk hvedemel

lys bouillon

1 dl fløde

salt og peber

2 tomater

paprika


*

Begynd med saucen: Damp de finthakkede skalotteløg i smør uden at de bruner.

Drys mel over og spæd med lys bouillon og fløde til en jævn sauce, der koges godt igennem. Smag til med krydderier og hold saucen varm.

Skyl spinatbladene/broccolien damp dem møre i 1 spsk smør med salt, peber og muskat.

Kog imens macaronien mør i saltvand, hæld vandet fra og ryst den i 1 spsk smør over kraftig varme.

Varm store skinke terninger igennem i saucen.

Læg spinaten/broccolien som en ring på et varmt fad med macaroni udenom.

Pynt med tomatbåde og lidt mild paprika.

 

......................................................



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her