Logo

Råkostsalat med hvidkål, gulerødder og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spiseæbler
1 citron
¼ hvidkålshoved
250 g gulerødder
½ tsk oregano
1 ½ dl fransk marinade eller anden olie-eddike marinade

Skræl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i tynde skiver, der lægges i salatskålen og dryppes med citronsaft.
Skrab gulerødderne og riv dem groft ned i salatskålen.
Vend æbler og gulerødder.
Skær hvidkålen i meget tynde strimler, der blandes med det øvrige.
Drys med oregano, hæld marinaden over og stil koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her