Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
200 g kogt røget skinke
250 g emmentaler ost
100 g grønne bønner eller grøn peber
3 tomater
1 bundt radiser
1 agurk
1 fennikel
100 g sorte oliven
1 bundt bredbladet persille
Sennepsdressing:
1 spsk dijonsennep
2 spsk vineddike
1 dl cremefraiche 9%
Tilbehør:
ciabattabrød
hårdkogt æg i både
* Tilberedning
Skær skinke og ost i tern.
Nip enderne af bønnerne, og kog bønnerne i letsaltet vand i
3 minutter.
Hæld vandet fra, og skyl bønnerne i iskoldt vand (så bevarer
de den flotte grønne farve).
Skyl tomater, radiser og agurk.
Skær tomaterne i både.
Snit radiserne på den lange led, og skær agurken i tern.
Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver.
Bland det hele sammen i en skål. Hæld oliven udover.
Skyl og tør persillen.
Hak den groft, og drys den over salaten.
Sennepsdressing:
Rør sennep sammen med eddike.
Tilsæt cremefraiche, og rør det sammen til en dressing. Dryp
dressingen over salaten.
Servér salaten, med hårdkogt æg i både, sammen med lunet
ciabattabrød
INFO: Chef's salad (Chef salad) Oversat fra engelsk: Kokkesalat
er en amerikansk salatopskrift bestående af hårdkogte æg; en eller flere sorter
af kød, såsom skinke, kalkun, kylling eller oksesteg; tomater; agurker; og ost;
alt placeret i en skål med salat eller andre bladgrønsager. Flere tidlige
opskrifter inkluderer også ansjos