Logo

Avocadosalat 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 modne avocadoer
2 dl cremefraiche 18%
3 hårdkogte æg
saft af 1 citron
¼ finthakket agurk
1 lille porre fintskivet
salt og peber
 
Halver avocado'erne og fjern stenene.
Skrab det meste af frugten ud i en skål.
Mos det og hæld saften af ½ citron over.
Hak æg og agurk fint, snit porrer og bland det i avocadomosen (gem evt.
lidt til pynt).
Rør cremefraiche i til en passende konsistens og smag til med salt, peber
og evt. mere citron.
Fyld avocadoskallerne med blandingen, pynt med lidt grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her