Logo

Rabarberkompot til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

5 kg rabarber
½ kg frisk ingefær
1 kg sukker
2 spsk salt og friskkværnet peber

Skær top og bund af rabarberne, og skyl dem i koldt vand; skær dem derefter i 2 cm tykke skiver på tværs.
Skræl ingefæren, og riv den herefter, eller finthak den i en blender.
Vend rabarberstykker, ingefær, sukker, salt og peber.
Vend det hele sammen i bradepanden og bag i ovnen ved 150ºC i 25 minutter.
Når det er færdigt i ovnen, skal det bare vendes rundt, og det er klar til at blive serveret.
Kan tilberedes dagen før og opbevares på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her