Logo

Pastapuder af fuldkorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastapuder af fuldkorn

 

Pastapuder fyldte med grønkål og pølse, bliver hurtigt en favorit for hele familien. De er sjove og nemme at lave. Anderledes

• Grønkål er rig på C-vitamin og zink • Server pastaen med løg, for at tilføje mineraler.

 Forberedelse 1 time og 15 min. Tilberedning 30 min. 6 Portioner

 

# Råvarer til Pastapuder af fuldkorn

6 dl lyst fuldkornsmel

2 æg

5 spsk letmælk

2 spsk olie

FYLD:

750 g grønkål

1 løg

300 g grillpølser eller røget medister

1 spsk olie

3 spsk oksebouillon

salt og peber

1 tsk tørret merian

TILBEHØR:

2 løg

50 g smør eller margarine

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland mel, salt, æg, mælk og olie og ælt det til en smidig dej.

Hvis dejen er for tør, så tilsæt et par dråber vand.

Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile på køl i 1 time.

 

2 Skyl grønkålen og lad den dryppe af. Hak grønkålen fint.

Pil og hak løget. Skær pølserne i små tern.

 

3 Opvarm olien og steg løgene blanke.

Tilsæt pølse og grønkål og lad det stege med en tid.

Tilsæt bouillon, salt, peber og merian.

Dæk til og lad simre ved svag varme 15 min.

Skru op og lad væsken koge ind under omrøring.

Lad blandingen svale af.

 

4 Rul dejen ud som beskrevet under Tips & råd.

Skær den i rektangler og fyld dem med grønkålsblandingen.

Halver løgene og skær dem i tynde skiver.

Brun løgene i fedtstoffet, til de er gyldne.

Kog pastapuderne som anvist under Tips & råd, og server dem med løgene.

 

Tips & råd

 

Pastapuder af fuldkorn

Rul dejen ud på et let melet bord.

Del dejen i små rektangler, 6x12 cm.

Pensl kanterne med vand.

 

Pastapuder af fuldkorn

Fyld dejstykkerne med fyldet og fold dem sammen.

Tryk kanten til med en gaffel.

Bring rigeligt med saltet vand i kog og kog pastapuderne i 30 min.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 469 = kJ 1969

Kulhydrat 53 g Protein 8 g Fedt 25 g (48%) Fibre 7 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her