Logo

Torsk med porrer i vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med porrer i vinaigrette

 

2 torskefileter

2 kogte æg

2 fintsnittede skalotteløg

3-4 dampede porrer

lidt hakket krydderurter fx. purløg, persille og dild

2 spsk vineddike

4-5 spsk olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg fisken 2 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Hak æggene, og kom dem i en skål med resten af ingredienserne.

Krydr med salt og peber.

Server til torsken evt. med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her