#
800 g sværdfisk
100 g mel
4 fed hvidløg
2 skalotteløg
250 g venusmuslinger
200 g ærter, dybfrost
200 g aspargeshoveder, på glas
5 spsk olivenolie
1 ¼ dl tør hvidvin
½ spsk paprika, edelsüss
salt og peber
*
Skær sværdfisken i skiver og gnid den med salt.
Lad den trække i 10 min.
Vend fiskeskiverne i mel og ryst overflødigt mel af.
Pil, og hak hvidløg og skalotteløg.
Gør muslingerne rene, skrub dem godt og kasser åbne skaller.
Lad ærterne tø op.
Lad aspargeserne dryppe af.
Varm olien op på en stor pande, og steg skalotteløg og hvidløg heri, til de er klare.
Kom fiskestykkerne i og brun dem godt på begge sider.
Hæld hvidvin ved.
Tilsæt muslinger og ærter, og lad det simre i 10 min.
Ryst ofte panden undervejs.
Vend til sidst aspargeserne i, og lad dem varme igennem i blandingen.
Smag fiskeretten til med krydderierne.
Fjern uåbnede muslinger før serveringen.
Server frisk brød til den stegte sværdfisk.