4 andebrystfileter
salt
peber
Sauce:
3 dl kraftig, lys bouillon
1 pæn stilk frisk rosmarin
1 dl rødvin
100 g smør
rosmarin
Endvidere:
200 g sukkerærter
Drys andebrysterne med salt og peber.
Læg dem først med fedtsiden nedad på panden.
Steg dem 8-10 minutter på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme under folie.
Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin.
Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter.
Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.
Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter.
Pisk smørret i og kog for god varme.
Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
Giv de nippede sukkerærter et kort opkog i letsaltet vand og lad dem
dryppe godt af inden de serveres.
Skær andebrystfileterne i tynd skrå skiver og anret dem portionsvis
med saucen og sukkerærterne.
Servér fx. kartoffel-cocotter til.