Logo

Stegt andebryst med rosmarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 andebrystfileter
salt
peber

Sauce:
3 dl kraftig, lys bouillon
1 pæn stilk frisk rosmarin
1 dl rødvin
100 g smør
rosmarin

Endvidere:
200 g sukkerærter

Drys andebrysterne med salt og peber.
Læg dem først med fedtsiden nedad på panden.
Steg dem 8-10 minutter på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme under folie.
Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin.
Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter.
Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.
Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter.
Pisk smørret i og kog for god varme.
Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
Giv de nippede sukkerærter et kort opkog i letsaltet vand og lad dem
dryppe godt af inden de serveres.
Skær andebrystfileterne i tynd skrå skiver og anret dem portionsvis
med saucen og sukkerærterne.
Servér fx. kartoffel-cocotter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her