Logo

Sennepskam med porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g mellemkam uden spæk
3 tsk Colmanns sennepspulver
1 tsk salt
groftkværnet peber
3 dl vand
2-3 porrer
sennep
salt
peber
1-2 tsk Maizena

Kødet gnides med sennepspulver og trækker 1 time.

Drysses med salt og peber og lægges i en bradepande.
Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ½ time ved 160ºC.

Porrer skæres i 1-2 cm. tykke skiver og lægges rundt om stegen.
Stilles atter i ovnen ½- ¾ time, til kødet er mørt. (Kødtermometer 75-80ºC)

Sky og porrer hældes i en gryde og varmes igennem.
Smages til mere sennep, salt og peber og jævnes med Maizena

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her