Logo

Roquefort-raclette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kogte pillekartofler
1 bdt purløg
250 g roquefort ost
1 ½ dl cremefraiche
evt. friskkværnet hvid peber
50 g smør
 
Kartoflerne pilles, skæres i skiver og anrettes på et fad.
Purløg skylles, tørres let med et viskestykke og hakkes fint med en kniv.
Osten moses med en gaffel, røres med creme fraichen og purløg og smages
evt. til med peber.
Smørret smeltes og holdes varmt oven på raclette-grillen.
Ved bordet smører hver sin pande med smeltet smør.
Panden fyldes med kartoffelskiver, overhældes med ca. 2 spsk ostecreme
og varmes i raclette-grillen, indtil ostecremen begynder at blive gylden.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her