750 g flæskesmåkød
smør
1 løg
1 æble
salt
karry
2,5 dl vand
2,5 dl fløde
evt. lidt jævning
løse ris
Kødet skæres i små firkanter og brunes i smør sammen med løg, karry og revet æble.
Salt, vand, og fløde tilsættes.
Retten koger 45-60 min. smages til og jævnes evt. en smule.
Serveres med løse ris og små skåle med forskelligt tilbehør:
Små tomater, rosiner, kokosmel, hakkede løg, hakkede hårdkogte æg,
rosiner, mangochutney, syltede løg, svesker, abrikoser, revne æbler,
hakkede mandler, nøddekerner, spansk peber, karry, ingefær, paprika,
oliven, Champignon i skiver. Mandariner, asier i tern, rødbeder i små
stykker, syltede agurker, græskar.
Men vælg selv ud hvad du og familien kan lide. Børn er især glade for
skivede bananer.