Logo

Rødspætte i agurk- og koriandersauce - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salatagurk
25 g smør
1 skalotteløg, i skiver
1 citron, saften heraf
salt og peber
1 ¼ dl fløde
600 g rødspættefilet’er
½ tsk koriander
1 spsk kørvel, frisk hakket

Skræl agurken og skær den på langs i 4 stykker.
Fjern kernerne og skær kødet i skiver.
Læg agurkstykkerne og halvdelen af smørret, skalotteløg, halvdelen af citronsaften, salt og peber i et serveringsfad.
Læg låg på og sæt det i ovnen i 4 minutter ved 100%.
Blandingen blendes, og fløden tilsættes.
Opvarmes 1 minut uden låg ved 100%.
Læg rødspættefiletterne i serveringsfadet og kom resten af smørret ved.
Drys koriander over fisken, tilsæt resten af citronsaften og krydderier.
Læg låg på og steg fisken 2 minutter på hver side ved 100%.
Vend fisken i agurksaucen og drys hakket kørvel over.
Om nødvendigt opvarmes retten 30 sekunder ved 100%.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her