Logo

Pebergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pebergryde

 

En gryderet med oksekød, grøn og rød peber liver op på middagsbordet. Pebergryden kan evt gøres endnu billigere med flere pebre og mindre kød.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.


# Ingredienser

1 løg

1 grøn peberfrugt

1 rød peberfrugt

25 g smør

2 tsk karry

1 spsk hvedemel

3 dl suppe eller bouillon af terning

300 g kogt oksekød

1 stort æble

salt og peber fra kværn

1 spsk hakket persille

*

1. Pil løget og skær det i skiver.

Rens peberfrugterne, skrab kernerne ud og skær frugtkødet i strimler.


2. Svits løg og pebre i smør i en stor gryde, til løget er gyldent.


3. Drys karry over og svits det et minut.

Derefter drysses melet over.

Rør godt i retten.


4. Spæd med suppe/bouillon og lad det småkoge i 2-3 min.


5. Skær kødet i terninger.

Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde både.

Kog begge dele i gryden og lad det koge med i 5 min.


6. Smag retten til og drys hakket persille over lige inden serveringen.

Til retten serveres kartoffelmos eller løse ris.


Se alle opskrifter med salat HER

Du kan med stor succes lave denne kartoffelmos, se opskrift HER



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her