En gryderet med oksekød, grøn og rød peber liver op på
middagsbordet. Pebergryden kan evt gøres endnu billigere med flere pebre og mindre kød.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.
# Ingredienser
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
25 g smør
2 tsk karry
1 spsk hvedemel
3 dl suppe eller bouillon af terning
300 g kogt oksekød
1 stort æble
salt og peber fra kværn
1 spsk hakket persille
*
1. Pil løget og skær det i skiver.
Rens peberfrugterne, skrab kernerne ud og skær frugtkødet i
strimler.
2. Svits løg og pebre i smør i en stor gryde, til løget er
gyldent.
3. Drys karry over og svits det et minut.
Derefter drysses melet over.
Rør godt i retten.
4. Spæd med suppe/bouillon og lad det småkoge i 2-3 min.
5. Skær kødet i terninger.
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde både.
Kog begge dele i gryden og lad det koge med i 5 min.
6. Smag retten til og drys hakket persille over lige inden
serveringen.
Til retten serveres kartoffelmos eller løse ris.
Se alle opskrifter med salat HER
Du kan med stor succes lave denne kartoffelmos, se opskrift HER