Logo

Pastasalat, italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvem kommer ikke til at tænke på solskin og lyden af Middelhavets bølger ved disse ingredienser?

Hvem kommer ikke til at tænke på solskin og lyden af Middelhavets bølger ved disse ingredienser?

300 g pasta

100 g soltørrede tomater i olie

4 spsk pinjekerner

2 fed hvidløg

400 g tomater

½ bundt basilikum

2 spsk (oliven)olie

2 spsk balsamico bianco

salt, peber, sukker

4 gode pølser

*

A. pasta koges efter anvisningen på emballagen.

Lad soltørrede tomater i olie dryppe af og skær dem i små stykker.

Pinjekerner ristes gyldne på en pande uden fedtstof.

Hvidløg hakkes groft.

B. Halvdelen af de soltørrede tomater og hvidløget og 3 spsk ristede pinjekerner pureres fint med stavblenderen.

Tomater skæres i kvarte, og stykkerne skæres over på tværs.

Bladene nippes af 1 bundt basilikum, store blade halveres.

C. Olie, balsamico bianco, purerede tomater, 2 spsk vand, salt, peber, 1 nip sukker, resten af de soltørrede tomater og resten af hvidløget røres sammen.

Pasta, tomater, pinjekerner, basilikum og vinaigrette blandes.

 

D. Rist 4 gode pølser over grillen eller på en pande.

 

Pr. portion ved 6 portioner: 12 g protein, 15 g fedt, 54 g kulh. = 399 kcal -1672 kJ
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her