Hvem kommer ikke til at tænke på solskin og lyden af Middelhavets bølger ved disse ingredienser?
300 g pasta
100 g soltørrede tomater i olie
4 spsk pinjekerner
2 fed hvidløg
400 g tomater
½ bundt basilikum
2 spsk (oliven)olie
2 spsk balsamico bianco
salt, peber, sukker
4 gode pølser
*
A. pasta koges efter anvisningen på emballagen.
Lad soltørrede tomater i olie dryppe af og skær dem i små stykker.
Pinjekerner ristes gyldne på en pande uden fedtstof.
Hvidløg hakkes groft.
B. Halvdelen af de soltørrede tomater og hvidløget og 3 spsk ristede pinjekerner pureres fint med stavblenderen.
Tomater skæres i kvarte, og stykkerne skæres over på tværs.
Bladene nippes af 1 bundt basilikum, store blade halveres.
C. Olie, balsamico bianco, purerede tomater, 2 spsk vand, salt, peber, 1 nip sukker, resten af de soltørrede tomater og resten af hvidløget røres sammen.
Pasta, tomater, pinjekerner, basilikum og vinaigrette blandes.
D. Rist 4 gode pølser over grillen eller på en pande.
Pr. portion ved 6 portioner: 12 g protein, 15 g fedt, 54 g kulh. = 399 kcal -1672 kJ