Logo

Pastaret med kylling og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

300 g kylling (filet eller bryst)
150 g bacon i tern
250 g champignon
1 stort løg
½ l grønsagsbouillon
½ l piskefløde
1 bundt persille
250 g pasta


Steg baconen gylden i en gryde og tag det op.
Svits kylling, løg og champignon i fedtet fra baconen.
Tilsæt grønsagsbouillon og piskefløde - lad det simre i 10 minutter.
Kog pastaen imens.
Bland pasta, hakket persille og bacon i retten.
(Gem lidt persille og bacon til pynt).
Lad det simre i 5 minutter.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her