3 liter vand
1 spsk groft salt
400 g tørret hvid pasta , fx spaghetti
2 spsk smør og olie
3 peberfrugter i store tern (ca. 375 g)
1 squash i ca. 3 x 3 cm tern (ca. 225 g)
400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
5 dl rødvinssauce fx Karolines Køkken
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
70 g hakkede sorte oliven blandet med
1 dl hakket bredbladet persille
Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde.
Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.
Lad imens halvdelen af smør- og rapsolien blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune.
Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min.
Tag grønsagerne op og varm resten af smør- og rapsolien.
Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve.
Kom grønsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, rødvinssauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.
Lad pastaen dryppe af i et dørslag.
Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener.
Drys med olivenblandingen og server straks.
Fryseegnet: Nej