Logo

Lun pastasalat og grillet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun pastasalat og grillet kylling

4 kyllingefileter (ca. 400 g)

4 skiver lufttørret skinke (ca. 50 g)

300 g tørret hvid pasta, fx store muslingeskaller

2¼ liter vand

2¼ tsk groft salt

4 spsk rødvinseddike

friskkværnet peber

1 rødløg i tynde både (ca. 75 g)

3 gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)

2 fennikler i tynde skiver (ca. 225 g)

2 små røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 150 g)

1 tsk groft salt

100 g revet ost 10%

½ dl grofthakket bredbladet persille

Pynt: bredbladet persille

 

Rens og tør kyllingefileterne.

Pak dem ind i skinkeskiverne og steg dem på en grillpande ca. 2 min. ved kraftig varme og dernæst ca. 8 min. ved jævn varme - vend kyllingefileterne af og til.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog det uden låg, ved jævn varme, i ca. 10 min. Pastaen skal være mør uden at være blød - al dente.

Kom rødvinseddike og peber i en sauterpande og bring det i kog.

Lad det koge ind i ca. ½ min.

Tilsæt rødløg og ½ dl vand fra pastaen og damp i ca. 1 min.

Kom gulerødder og fennikel i og lad det dampe med i ca. 2 min. - vend af og til. Tilsæt peberfrugt og salt og damp i yderligere ca. 1 min.

Tilsæt evt. lidt mere pastavand og smag til.

 

Ved serveringen: Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og kom pastaen i en varm skål sammen med grønsager, ost og persille - vend det godt sammen og server straks sammen med de grillede kyllingefileter.

 

Tips: Kyllingefileterne kan også steges på en grill. Fryseegnet: Ikke afprøvet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her