540 g kyllingefileter
5 dl hønsebouillon
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Karrydressing:
1 spsk smør og olie
1 spsk karry
80 g rødløg i ringe
1 lille fintsnittet fed hvidløg
150 g kvark 1%
1 dl letmælksyoghurt naturel
1 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk sirup eller honning
1 spsk fintrevet frisk ingefær
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 salathoved, fx lolo bianco
400 g moden mangofrugt
400 g agurk
Tilbehør: 540 g lune pitabrød
Læg kyllingefileterne i en sauterpande med bouillon og lad dem simre under låg i ca. 12 min.
Drys fileterne med salt og peber og hold dem varme.
Karrydressing:
Lad smør- og rapsolien blive varm i en pande, tilsæt karry og lad det bruse af. Svits rødløg og hvidløg i ca. 3 min.
Hæld løgene over i en skål og rør kvark og yoghurt i.
Tilsæt citronsaft, sirup, ingefær, salt og peber. Smag til.
Skyl og slyng salatbladene og skær mango og agurk i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i skiver og anret med salat, mango, agurk og karrydressing. Server med lune pitabrød.
Fryseegnet: Nej