1 udbenet lammebryst
salt
peber
150 g roquefort ost
2 spsk cognac eller kirsch
50 g valnødder
2 fed hvidløg
1 tsk tørret timian
4 spsk olie
¼ l bouillon
6 små porre
6 små gulerødder
1 bundt persille
Gnid kødet grundigt på begge sider med salt og peber. Rør osten smidig med cognac eller kirsch. Nøddekernerne hakkes groft og røres i osten. Hvidløg pilles og presses ud i ostecremen som krydres med timian.
Bred kødet ud med undersiden opad og bred ostecremen ud over kødet i et jævnt lag. Rul kødet sammen og snør med bomuldsgarn.
Varm olien op i en stegegryde, brun stegen godt og hæld bouillonen ved og lad stegen snurre for svag varme i 1 time.
Efter ½ times stegning kommes de klargjorte grønsager i gryden, og der drys ses med salt og peber. Inden servering drys ses med grofthakket persille.
Hertil passer kartoffelmos