Pasta og kotelet - den perfekte kombination linder et dække
af delikat sauce. En kombination som er svær at slå. Alt i et. Succés
• Balsamvineddike giver en stærk, sød smag uden at tilføre
kalorier.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 25 min. 4 Portioner
# Råvarer til Koteletter på pastabund
4 svinekoteletter cl 200 g
1 løg
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
2 spsk olie
salt og peber
2 dåser (à 400 g) hele tomater
1 spsk balsam vineddike
250 g båndpasta
* Fremgangsmåde:
1 Pil løget og hak det fint. Pil hvidløget.
Nip bladene af rosmarinkvisten og hak dem.
2 Opvarm olien på en pande og brun koteletterne 4 min. på
hver side.
Tag dem op, drys med salt og peber, dæk med folie og stil
dem varmt.
3 Brun løgene i det fedtstof der ligger tilbage på panden og
pres hvidløget i.
Hæld tomater med væde over og mos dem med en gaffel.
Krydr med salt, peber, rosmarin og balsamvineddike og lad
det simre i 15 min. ved svag varme.
Læg koteletterne i efter 10 min. og lad dem trække i saucen.
4 Kog imens båndpastaen i en stor gryde efter pakkens
anvisninger.
Lad pastaen dryppe godt af.
5 Tag koteletterne op af saucen.
Bland pastaen i saucen.
Fordel pasta og sauce på fire tallerkener og læg
koteletterne ovenpå.
Krydr efter behag med friskkværnet peber.
Tips & råd
Gratin: brun koteletterne og læg dem i et fad. Hæld saucen
ovenpå og drys med ost.
Gratiner i ovnen ved 2000 i ca. 20 min.
Vælg tomatprodukt efter egen smag. Der findes mange
varianter at vælge imellem, hele tomater, knuste tomater og passerede tomater
er et par af dem.
PR. PORTION: Energi: Kcal 434 = kJ 1823
Kulhydrat 41 g Protein 45 g Fedt 10 g (20%) Fibre 2 g