Logo

Kalkunruller med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver kalkunbryst á 150 g
½ bdt basilikum
100 g fetaost i tern
olivenolie
salt og peber
2 spsk hvedemel
1 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde

Drys skiverne med salt og peber, læg lidt basilikum og fetaost på hver af rullerne.
Rulles og fæstnes med en tandstik.
Steges gyldne i lidt olivenolie i en lille gryde.
Drysses med hvedemel og overhældes med hønsebouillon og piskefløde.
Saucen simrer ca. 30 min og sigtes herefter.
Retten serveres med friskkogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her