Logo

Gratineret fiskeblok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret fiskeblok

1 stor pakke dybfrosne rødspætte- eller skrubbefileter

smør eller margarine

1 ds tomatsuppe

2 spsk rasp

2 spsk reven ost

Tilbehør: groft, hvidt brød, finskåret kinakål i Fransk marinade - se Tillæg, tilsat udskivede oliven

*

Læg den uoptøede fiskeblok i smurt, ildfast fad.

Fortynd suppen med 1 dl vand og varm den op.

Hæld den over fisken og drys med en blanding af rasp og reven ost.

Fordel små klatter smør eller margarine på retten og stil den i en 200°C varm ovn i ca. 1 time.

Server brød samt kinakål og udskivede oliven i Fransk marinade til retten.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
51417-10-2012 19:51:59 Karlo V. Andersen
OK. Hvis jeg nu bruger alm. dybfrosne fiskefiléer kan jeg så "nøjes med" ca 15 min i ovnen? Tak for en masse gode opskrifter.
51517-10-2012 19:48:17 madABC
Fisken er i blok, dybfrossen og gratineret i opskriften. Har du optøet fisk er opskriften anderledes, som du nævner.
51617-10-2012 19:43:00 Karlo V. Andersen
Kan det virkelig passe at den skal stå i ovnen i en hel time på 200°C ???? Fisk er da gennemkogt på under 20 min.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her