7,5 dl broccoli
3 spsk oliven olie
2 fed hvidløg, knust
1 mellemløg, fint hakket
¼ tsk rød peber flager
1 22 cm. ubagt piebund
4 æg, pisket
1 æggeblomme, pisket
½ l fløde med højt fedtindhold
salt
peber
2.5 dl revet provolone ost
*
Forvarm ovnen til 190°C.
Kog broccolien i en gryde med vand i 5 minutter indtil den er mør men stadig fast.
Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg indtil de er møre.
Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med rød peber flager.
Hæld blandingen i tærtebunden.
I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen.
Hæld over broccoliblandingen i piebunden.
Krydder med salt og peber og drys revet ost over
Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger dej på en pind stukket ned i midten af pien.