And
Forårsløg
Hjertesalat
Frosne ærter
Kartofler
Mælk
Smør
Hvedemel
Ribsgelé
Krydr anden med salt og læg den på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°C.
Tag anden ud, vend den og hæld noget af væden over.
Steg videre ved 200°C i ½-1 time til den er mør.
Lad anden hvile tildækket inden servering.
Skræl og kog kartoflerne uden salt. Gem kartoffelvandet til sauce.
Steg forårsløg på en pande i olie sammen med delt hjertesalat.
Tilsæt ærter, lidt vand og salt og lad det simre under låg i 10 minutter.
Mos kartoflerne og tilsæt mælk, smør, og salt efter smag.
Rør forsigtigt rundt, så kartoffelmosen bliver let og luftig.
Lav en smørbolle af hvedemel og smør og kom den ned til ærterne.
Rør det sammen til det er jævnt.
Kom andefedt i en gryde og tilsæt lidt kartoffelvand.
Kom en god skefuld ribsgelé i og lad det koge lidt.
Lav endnu en smørbolle og kom den ned i saucen og jævn den.
Smag evt. til med salt og hæld den gennem en si inden servering.