Logo

Nem fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem fiskesuppe

 

Fisk er hurtig mad. Lidt frosset fisk og rejer, en dåse muslinger, bouillon og vin - så har du en herlig fiskesuppe.

Til 6 personer. Tilberedningstid: 112 time

#

200 g frosne rejer

250 g frisk eller frossen fisk, fx torsk eller sej

1 løg

2 spsk olie

½h tsk gurkemeje (kan udelades)

1 liter fiskebouillon af terning

1 ds (400 g) flåede tomater

1 tsk tørret basilikum eller friske blade

1 ds (225 g) muslinger naturel

3 dl tør hvidvin, vermouth, cider eller æblemost

peber fra kværn

*

1. Lad rejerne tø op i en sigte.

Tø evt. den frosne fisk så meget op, at den kan skæres i skiver.

2. Pil løget og hak det fint.

Svits det gyldent i olie i en stor gryde.

Rør evt. gurkemeje i.

3. Tilsæt kogende bouillon, tomater med væde samt basilikum.

Skru ned, så suppen lige akkurat bobler.

Læg fisken i og lad den simre, til den er mør.

Frossen fisk skal have 5-10 min. længere end frisk fisk.

4. Tilsæt muslinger med væde samt rejerne og varm det igennem uden at koge.

Kom vinen i og smag suppen til.

5. Server retten rygende varm med lune flûtes eller grovbrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her