Logo

Grillet bars med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet bars med basilikum
4 personer

# Ingredienser
4 bars
725 g basilikum
2 dl fiskefumet
7 dl piskefløde
200 g smør
7 skalotteløg
Olivenolie, salt, peber

* Tilberedning 
Skæl og fileter fisken og fjern benene.
Striml basilikumbladene fint.
Smør et ovnfast fad med ­olie og drys salt og peber samt halvdelen af basilikumstrimlerne i.
Læg barsfileterne ovenpå.
Hak skalotteløget og sauter i en gryde med en klat smør.
Tilsæt fiskefumet, derefter fløde og til sidst resten af smørret i kolde tern.
Lad saucen reducere til kon­sistensen er tilpas tyk.
Kom resten af basilikumbladene i, hæld igennem et dørslag og smag til.
Grill fisken i ovnen.
Fordel saucen på varme tallerke­ner, læg fisken ovenpå og server omgående.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her