Logo

Gravad laks med citronmayonnaise og sprød rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gravad laks med citronmayonnaise og sprød rødkål

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

200 g mayonnaise

1 citron, ikke overfladebehandlet

150 g rødkål, frisk

lidt salt

600 g gravad laks

12 skiver grovbrød eller rugbrød

 

* Tilberedning

Rør og smag mayonnaisen til med revet skal og saft fra citronen og salt.

Snit kålen super fint og massér den med citronsaft og lidt salt. 

Spred den ud på et stort fad.

Anret laksen på kålen og kom mayonnaisen på, som små dryp, evt. ved hjælp af en sprøjtepose.

 

Tips:

Du selv lave din mayonnaise fra bunden. Og når det er citronmayonnaise, skiftes eddiken ud med citronsaft. Pisk 2 spsk citronsaft med 1 pasteuriseret æggeblomme. Pisk nu 3 dl neutral olie (solsikke-, vindruekerne- eller majsolie) i, i en afbrudt tynd stråle. Pisk, pisk – og pisk.

Til mayonnaisen er tyk. Smag den til med salt.

 

Energi/pers: 318 kcal. Protein 10 g. Kulhydrater 19 g. Fedt 14 g. Fedtenergi 52 %.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her