Logo

Omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet

 

At spise omelet til morgenmaden er ofte en dejlig måde at starte dagen på. Omeletten kan selvfølgelig også serveres til brunch. Hvis du synes den er for kedelig så prøv med fyld så som ost eller skinke

1-2 personer. Tilberedningstid/arbejdstid: CA. 20 min.

 #

4 æg evt. pasteuriserede

½ dl mælk eller fløde

½ tsk. groft salt

15 g smør (1 spsk.)

 

Evt. fyld:

100 g kogt skinke i strimler eller 100 g røget laks m. dild

 *


Pisk æggene let sammen med mælk eller fløde og salt. Smelt smør på panden. Hæld æggemassen på. Dæmp til svag varme. Løft jævnligt æggemassen op med en palet- kniv, så den flydende masse kan stivne.

 

Lad knap halvdelen af omeletten glide over på et fad eller en tallerken. Læg skinkefyldet på denne halvdel og fold den anden halvdel over med en paletkniv. Man kan også folde omeletten til en pølse på panden og give fyldet ved siden af.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (18 stemmer)
Siden er blevet set 14.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her