2 personer
1 løg
1 gulerod
3 stilke bladselleri
80 g peberfrugt
250 g champignon
250 g bønnespirer
250 g squash
2 dl rå ris
1 spsk olie
1 fed presset hvidløg
1 spsk kinesisk soja
salt, peber
150 g magert røget skinke eller hamburgerryg
Tilbehør: 2 kuvert grovflûte
Løg, gulerod, bladselleri, peber, champignon skæres i tynde skiver, og squashen skæres i terninger.
Løg og gulerod svitses i olien på en ret varm pande 2-3 min.
Hvidløget presses, bladselleri og peber tilsættes og svitses med 1-2 min.
Champignon, squash og de kogte kolde ris blandes i sammen med skinken, der er skåret i terninger.
Tilsæt kinesisk soya og lidt vand.
Kom bønnespirerne ved sammen med salt og peber.
Smag til med evt. lidt mere soya.
Server retten med grovflûtes.
Næringsindhold i 2 portioner
kj 5500, kcal 1310, fibre 18 g, fedt 46 g, kolesterol 49 mg.