Logo

Gule ærter - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4-6 personer. Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

350 g flækkede, gule ærter
2 l vand
¾ kg letsaltet kogeflæsk
2-3 kviste timian
2 skivede løg
3-4 gulerødder
2 porrer
1 skive selleri
salt, peber

* Tilberedning

Kom ærterne i trykkogeren med vand, flæsk samt grønsager og krydderier.
Læg låg på og bring det på tryk.
Lad suppen koge i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og tag flæsk og grønsager op.
Pisk ærterne sammen eller passer dem gennem en sigte.
Kom dem tilbage i gryden.
Skær grønsagerne i skiver eller terninger og kom dem på suppen.
Smag den til og server flæsket til.

Tips: Hvis De bruger forkogte gule ærter, skal de først koge flæsket under tryk et kvarter, derefter ærter og øvrige grønsager 5 min. under tryk. De gule ærter kan suppleres med et stykke medisterpølse.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her