Logo

Oksekød med grønsager og sherry / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter

400 g gulerødder
200 g porrer
100 g bladselleri
1 rød peberfrugt
200 g oksefilet (eller gullaschkød)
3 spsk planteolie
8 spsk sherry
100 g ærter (evt. frosne)
2 spsk soyasauce
salt og peber
1 spsk karry
1 tsk hoisin-sauce
1 spsk hakket persille

Rens og skyl grønsagerne. Skær gulerødder, porrer og selleristænglerne i tynde skiver, og peberfrugterne i fine strimler.

Skær oksefileten med en skarp køkkenkniv på tværs af fibrene i ca. l cm brede strimler.

Opvarm wokken og hæld olien i. Lynsteg kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 5 minutter. Tag kødet op og hold det varmt.

Skru ned for varmen og steg de klargjorte grønsager under omrøring. Tilsæt sherry, bland ærterne i og vend soyasauce, salt, peber, karry og hoisin-sauce i.

Giv grønsagerne yderligere et par minutter og smag så godt til med salt og peber. Bland til sidst kødstrimlerne og den hakkede persille i. Server helst basmatiris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her