4 couverter
400 g gulerødder
200 g porrer
100 g bladselleri
1 rød peberfrugt
200 g oksefilet (eller gullaschkød)
3 spsk planteolie
8 spsk sherry
100 g ærter (evt. frosne)
2 spsk soyasauce
salt og peber
1 spsk karry
1 tsk hoisin-sauce
1 spsk hakket persille
Rens og skyl grønsagerne. Skær gulerødder, porrer og selleristænglerne i tynde skiver, og peberfrugterne i fine strimler.
Skær oksefileten med en skarp køkkenkniv på tværs af fibrene i ca. l cm brede strimler.
Opvarm wokken og hæld olien i. Lynsteg kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 5 minutter. Tag kødet op og hold det varmt.
Skru ned for varmen og steg de klargjorte grønsager under omrøring. Tilsæt sherry, bland ærterne i og vend soyasauce, salt, peber, karry og hoisin-sauce i.
Giv grønsagerne yderligere et par minutter og smag så godt til med salt og peber. Bland til sidst kødstrimlerne og den hakkede persille i. Server helst basmatiris til.