Bønner og fløde er godt fyld i en resteret.
Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter
#
2 løg
20 g smør
3 dl bouillon af terning
250 g frosne, grønne bønner
400 g rester af stegt kød
4-6 modne tomater
1 spsk maizenamel
2 dl piskefløde
salt og peber fra kværn
1 spsk hakket persille
*
1. Pil løgene og skær dem i ringe, der svitses i smør i en
stor gryde.
2. Tilsæt bouillon og bring det i kog.
Skær bønnerne en gang over og kog dem møre i bouillon (5-8
min.).
3. Skær kødet i terninger, der kommes i gryden.
4. Hæld tomaterne over med kogende vand.
Flå dem, skær dem i kvarte og læg dem i gryden.
5. Rør maizenamelet ud i kold fløde.
Hæld det i retten, der koger til saucen jævner.
6. Smag til og drys med 1 spsk hakket persille lige inden
serveringen.
Lun flûte eller hjemmebagt brød går fint til.