Logo

Sauce Rougail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

En dejlig sauce fra Caribien. Super god til fx. stegt fisk.

5 solmodne tomater
1 mango
2 skalotteløg
1 citron
1 fed hvidløg
1 dl olie
Salt og peber

Tomaterne befries for skind og kerner, hvorefter kødet skæres i tern. Mangoen skrælles og skæres i tern. Skalotteløgene hakkes og hvidløget rives, hvorefter det sauteres i lidt af olivenolien. Heri kommes revet ingefær, der sauteres nogle minutter.
Tilsæt de hakkede tomater, mango samt revet citronskal, og lad det småsimre endnu et minut - frugtkødet skal ikke koge ud!
Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her