Logo

Champignonsauce 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignon
4 dl bechamelsauce
1 klat smør
1 tsk korianderpulver
       
Rens og skyl champignonerne og dyp dem tørre.
Sauter dem i smørret.
Smag til med koriander, salt og peber.
Varm bechamelsaucen igennem og tilsæt champignonerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her