4 personer. Stegetid i trykkoger: 10 min.
# Ingredienser
¾ kg skært kalvekød, inder- eller yderlår
salt, peber
2 bdt grofthakket persille
6 spsk smør
2 dl suppe, bouillon eller vand
2 dl fløde
2-3 spsk hvedemel
evt. kulør
* Tilberedning
Bank kødskiverne let og drys salt og peber på dem.
Fordel persillen herpå sammen med halvdelen af smørret.
Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind omkring med bomuldsgarn.
Brun rullerne i resten af smørret i trykgryden.
Hæld suppen ved og læg låg på gryden.
Bring den på tryk.
Lad rullerne stege i 10 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Tag rullerne op af gryden og befri dem for kødnåle eller bomuldsgarn.
Hæld fløden i gryden og bring det i kog.
Jævn skyen til sauce.
Hæld lidt af saucen over »kyllingerne« og server resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat.