Logo

Torsk i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i tomatsauce

 

Damp frisk torskefilet direkte i saucen - det er nemt, og smager godt. Drys med lidt frisk persille, purløg eller basilikum inden servering.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 20 min. at 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

1 løg

1 fed hvidløg

1 peberfrugt

1 spsk olie

1 dåse hakkede tomater

1 spsk farin

1 spsk soja

salt og peber

300 g torskefilet

Tilbehør:

ris eller kartofler

*

 

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens peberfrugten, og skær den i små stykker.

 

Steg løg og peberfrugt bløde og blanke i en gryde med olie i 5-8 min.

Tilsæt hvidløg, tomater, farin og soja, og kog det igennem i 5 min.

Smag til med salt og peber.

 

Skær torsken i store terninger, krydr dem med salt og peber, og læg dem i saucen.

Lad dem simre ganske stille under låg i ca. 8 min.

 

Server med kogte ris eller kartofler.

 

TIPS: Du kan sagtens bruge andre fisk i retten - afpas kogetiden efter fiskens tykkelse.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her