1 l vand/bouillon
250 g hakket lamme- eller oksekød
1 lille løg, finthakket
1 l yoghurt naturel
2 dl ris
1 bundt forårsløg i tynde ringe
Evt. lidt spinat i tynde strimler
2 dl kikærter, udblødt natten over
salt og peber
Kikærterne koges i vand tilsat salt 30-40 min.
Hakkekødet og det hakkede løg æltes sammen med salt og peber.
Kødet formes til små kødboller på størrelse med en stor hasselnød.
Vandet sættes over, bouillonterningen tilsættes (suppen må gerne være ret salt da der skal 1 l yoghurt i).
I vandet kommes ris og små kødboller.
Suppen koger til risen er mør, ca. 20 min.
Derefter kommes kikærterne i og suppen koger ca. 5 min.
Så kommes forårsløg og evt. spinat i, det koges med indtil grønsagerne er faldet sammen.
Til sidst tilsættes yoghurt.
Nu er det vigtigt at suppen IKKE kommer til at koge, da den så vil skille og komme til at smage surt.
Smag suppen til med salt/bouillon.
Serveres med varme flûtes til.