1,5 l. hønsefond
1 stort bdt persille
2 spsk Maizena
200 g buko flødeost
2 dl piskefløde
18 friske jomfruhummerhaler
1 blæksprutte
6 vagtelæg
½ dl eddike
½ fed hvidløg
salt
peber
1 spsk olie
Hønsefonden jævnes med Maizenaen, tilsættes fløde og flødeost og koges blank.
Smages til med salt og peber.
Persillen skylles grundigt, lidt tages fra og hakkes fint.
Resten pureres i blenderen med lidt af suppen, og sigtes.
Vagtel æg pocheres i 1 / 2 min i vand tilsat eddike - skal være bløde.
Hummerhaler flækkes og renses.
Blæksprutten renses og skæres i tynde strimler på langs.
Begge dele sauteres i olie på panden og krydres med salt tilsat lidt hvidløg.
Jomfruhummer, blæksprutter og vagtelæg kommes i varme dybe tallerkner.
Suppen hældes over og de drysses med hakket persille.