Logo

Melon-gazpacho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Melon-gazpacho

400 g honningmelon
1,5 dl halvtør hvidvin
0,25-0,5 dl sukker
Isterninger
Friske bær

 

Skræl melonen, og fjern kernerne.

Skær melonen ud i tern, og bland dem med vin.

Smag til med sukker.

Serveres kold med isterninger og bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her