En spændende champignonsuppe med låg af butterdej og
pizzaost, de tager sig utroligt festlige ud - en rigtig surprise til en festlig
middag
#
25 g smør
1 hakket løg
500 g kylling/kalkunkød i strimler
500 g champignon
1 l. vand
3 kyllingebouillonterninger
3 grønsagsbouillonterninger
1,5 dl fløde
3 spsk hvedemel
3 forårsløg
salt, peber
3. krydderi efter smag
2 plader butterdej
revet pizzaost
*
Løg, kylling og champignon brunes i smørret.
Vand og bouillonterninger kommes ved.
Fløden røres op med melet og kommes ved.
Koger op og smages til.
Butterdejen rulles ud og skæres i stykker på ca. 20x20 cm.
Suppen hældes i en suppekop og dækkes med butterdejen.
Pizzaosten og groft salt drysses på dejlåget og det sættes i en 200ºC varm ovn til dejen er gyldenbrun ca. 20 minutter.
Færdig til servering - de tager sig utroligt festlige ud.