Logo

Svampe med skinke og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vilde svampe eller champignons
et par skiver spansk lufttørrede skinke eller parma skinke strimlet
pillede rejer
lidt hakket hvidløg
lidt hakket persille
en sjat olivenolie
salt
peber
en sjat Jerez Fino Sherry

Varm en stegepande og kom svampene og hvidløg i, kom skinke og persille i og til sidst rejer. Lad dem være med et minut og kom Fino i. Salt (forsigtigt på grund af skinkens salt) og peber på. Rør godt og lad det koncentrere sig lidt inden servering.
Spises som forret med masser af brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her