Logo

Røget laks med jambalaya og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g smør
100 g hakket løg
3 stilke bladselleri skåret i skiver
100 g rød peberfrugt skåret i tern
1 rød chili peber friskhakket
4 fed hakket hvidløg
2 tsk cajun krydderiblanding
70 g tomatpure
2 laurbærblade
500 g pillede skaldyr efter eget valg
300 g røget laks i tern
5 dl ris
1 l fiskebouillon
1 tsk sød chilisauce
Salt
Peber, friskkværnet

Smelt smørret i en stor tykbundet gryde, og steg løget heri. Det må gerne være lidt gyldent. Tilsæt de øvrige grønsager, krydderiblandingen samt tomatpure, og lad det stege videre i 4 - 5 minutter. Når tomatpure svitses på denne måde, så får den en blødere og sødere smag.

Alle ingredienserne, undtaget den røgede laks, kommes nu i gryden og bringes i kog under omrøring. Skru ned på lavt blus og lad det simre under låg i 20 minutter. Efter 5 minutters hvilepause kommes laksen i og varmes med.

Jambalayaen serveres rygende varm. Hertil kan serveres en blandet grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her