Logo

Røget laks med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

200 g fersk røget laks
2 store avocadoer
saft af 1 citron
1 dl cremefraiche 18%
salt og peber
lidt cayennepeber
1 bundt dild

TILBEHøR:
hvidt brød

Del avocadoerne og fjern stenene. Skær 16 små kugler ud med et pariserjern eller en teske. Stil til side. Skrab resten af avocadokødet ud og mos/blend det helt fint med halvdelen af citronsaften. Bland med cremefraiche og smag yderligere til med citron og krydderier. Anret avocadokuglerne med tynde skiver laksestykker viklet om og avocadocremen. Pynt med dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her