Logo

Karryæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forretter

4 æg
½ agurk
4 spsk mayonnaise
4 spsk flødeskum
¼ tsk salt
2 tsk karry
peber
paprika
persillekviste
tomatbåde

Vask agurken og lav lange riller i skrællen med en gaffel og skær den i skiver. Bland mayonnaisen med flødeskum og smag til med salt, karry og peber. Pil de hårdkogte æg og skær en lille bid af æggets side, så det kan stå på en tallerken. Læg agurkeskiver, tomatbåde og persille på anretningen. Kom mayonnaisen på ægget og drøs med lidt paprika.
Tips: Ægget kan garneres med en rest kogt fisk eller rejer, i så fald udelades grønsagerne.
Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her